TIPS.

Handige tips voor als je je woning wilt gaan verkopen

Bij een bezichtiging is het vaak al lastig om door de inrichting van de verkoper heen te kijken. Het is belangrijk dat je woning ruimtelijk, opgeruimd en schoon is. Zorg voor minimaal aan accessoires.

De regel “LESS IS MORE” staat op Nº1.  

Vooraf altijd even opruimen en schoonmaken. Dat is voor iedereen wel duidelijk, maar je kunt meer…

Laat de functionaliteit van je woning zien. Ruim rommelkamers en washokken op en/of deze in een werkkamer of logeerkamer.  Laat zien wat je woning aan ruimte te bieden heeft en welke alternatieve mogelijkheden er zijn.

Huisdieren. Tja,… dat is echt wel een ding. Niet iedereen houdt van huisdieren. Zorg tijdens de bezichtiging dat de huisdieren niet in de woning aanwezig zijn. De angst voor een hond of kat kan heel bepalend zijn bij een aankoop.

Alles behalve ideaal is de situatie dat je de woning moet verkopen met een restschuld na verrekening met de verkoopprijs. Dat heb je niet altijd in de hand, maar je kunt het vooraf wel met twee handen aanpakken. Als makelaar hebben wij ruime ervaring opgedaan door onze begeleiding bij verkoop met restschuld . Stap voor stap helpen wij bij een goede afwikkeling met de hypotheeknemer, de verkoop en de juridische overdracht bij de notaris. Wij zorgen voor coördinatie, communicatie en afronding. 

Kies je voor “De Makelaarsveste” dan sta je er niet alleen voor.

Altijd een hypotheek die past bij uw inkomen

Sluit u een hypotheek af met NHG, dan weet u zeker dat uw hypotheek past bij uw inkomen. Uw hypotheek voldoet namelijk aan de normen voor verantwoord lenen van het Nibud (Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting). Zo weet u zeker dat u nooit teveel leent en u naast uw maandelijkse woonlasten voldoende geld overhoudt voor andere uitgaven, zoals boodschappen, verzekeringen en sparen.

Voor meer info: www.NHG.nl

Vangnet als u uw hypotheek niet meer kunt betalen
  • 038 785 22 55
  • info@makelaarsveste.nl
  • Kwekerije 18
    8266 KH Kampen

Nieuw aanbod ontvangen

© 2020. De Makelaarsveste - Woningaanbod Kampen e.o. - All Rights Reserved

Call Now ButtonNeem contact met ons op